Bahşılı’da Saflar Netleşiyor

Bahşılı’da Saflar Netleşiyor
Yerel seçim öncesinde Bahşılı ilçesinde saflar netleşiyor. İlçenin önemli isimlerinden biri olan Bişkin ailesinden beyaz eşya sektörünün duayenlerinden Hasan Hüseyin Bişkin, Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin ile...

Yerel seçim öncesinde Bahşılı ilçesinde saflar netleşiyor. İlçenin önemli isimlerinden biri olan Bişkin ailesinden beyaz eşya sektörünün duayenlerinden Hasan Hüseyin Bişkin, Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin ile kahvaltıda bir araya geldi.

Hasan Hüseyin Bişkin eşi Jale Bişkin ile Başkan Tekin’i kahvaltıya davet ederken, bu davet hem bir jest ve hem de ilçede safların netleşiyor olması bakımından dikkat çekti. Hasan Hüseyin Bişkin bir dönem ilçede belediye başkanlığı yapan Halil İbrahim Bişkin’in de yakın akrabası olarak biliniyor.

Kahvaltı buluşması sosyal medyada büyük dikkat çekerken, bir çok kişi olumlu yorumlarda bulundu. Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin kahvaltı ile ilgili paylaşımda bulunarak, “İlçemizin yetiştirdiği Beyaz Eşya sektörünün duayeni Sayın Hasan Hüseyin Bişkin ve Değerli eşi Jale Bişkin hanım efendiye kahvaltı davetleri için çok teşekkür ederim” dedi.

Bu buluşma ilçede yerel seçimler öncesinde durumun netleşiyor olması bakımından çok önemli görülürken, Bişkin ailesinin en önemli isimlerinden birisinin de safını belli ediyor olması bakımdan da dikkate değer bulunuyor.

Bu haber toplam 22 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.