Başarılı personeller ödüllendirildi

Başarılı personeller ödüllendirildi
Yahşihan Belediyesinin her ay düzenli olarak yaptığı ayın personeli uygulaması devam ediyor. Ayın personellerini ödüllendirerek teşekkürlerini ileten Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz başarılarının devamını diledi.ÖDÜLLENDİRMEYE...

Yahşihan Belediyesinin her ay düzenli olarak yaptığı ayın personeli uygulaması devam ediyor. Ayın personellerini ödüllendirerek teşekkürlerini ileten Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz başarılarının devamını diledi.

ÖDÜLLENDİRMEYE DEVAM EDİYORUZ

Yerel seçimlerin ardından göreve başladığı ilk aydan itibaren ayın personelini geleneksel hale getiren ve kesintisiz olarak uygulamayı devam ettiren Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz bu ayda ayın personellerini ödüllendirdi. Ayın personeli seçilenleri ödüllendirerek tebrik eden Başkan Türkyılmaz “Başarılı çalışma arkadaşlarımızı ödüllendirmeye devam ediyoruz. Bu ayın en başarılı personelleri Hukuk Birimi Personeli Enes Demirdirek, Çevre Koruma ve Konrol Müdürlüğü Personeli İbrahim Akkoçan ve Su İşleri Birimi Personeli İsmail Üçer oldu. Başarılı çalışmaları için kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Bu haber toplam 19 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.