Başkan Akdoğan Keskin’de Personellerle Bir Araya Geldi

Başkan Akdoğan Keskin’de Personellerle Bir Araya Geldi
Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan yaklaşan mübarek kurban bayramı öncesinde Keskin ilçesinde hastane ziyaretlerinde bulundu.HABER:TAHİR ERDEMAkdoğan, İş Yeri Temsilcileri ile birlikte Keskin İlçe Hastanesi Başhekimi...

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan yaklaşan mübarek kurban bayramı öncesinde Keskin ilçesinde hastane ziyaretlerinde bulundu.

Akdoğan, İş Yeri Temsilcileri ile birlikte Keskin İlçe Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Salih Süha Çetin,  İdari ve Mali İşler Müdürü Murat Çaykara, İlçe Toplum Sağlığı Merkezi ve ilçede görev yapan personelleri ziyaret etti.

Ziyaretlerinde gündeme dair konuları değerlendiren Başkan Akdoğan yaklaşan toplu sözleşme görüşmeleri öncesinde sahada görev yapan personellerin fikirlerini aldı. Akdoğan “Ziyaretlerimizin amacı mesai arkadaşlarımızın yaklaşan mübarek Kurban Bayramı öncesinde Bayramlaşalım ve yine yaklaşan Toplu Sözleşme Görüşmeleri öncesinde sahada görev yapan arkadaşlarımızın fikirlerini almak. Sağlık-Sen olarak bizler için sahada çalışan arkadaşlarımızın beklentileri ve talepleri önemlidir. Bu beklentileri Genel Merkezimizle paylaşıyor ve takip ediyoruz” dedi.

Bu haber toplam 35 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.