Başkan Bildik’ten ’15 Temmuz’ Mesajı

Başkan Bildik’ten ’15 Temmuz’ Mesajı
Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.HABER: TAHİR ERDEM Bildik, mesajında, “Demokratik düzenimizi hedef alarak Devletimizin bölünmez bütünlüğünü...

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

 

Bildik, mesajında, “Demokratik düzenimizi hedef alarak Devletimizin bölünmez bütünlüğünü ve Milli birlik ve beraberliğimizi parçalama maksadıyla gerçekleştirilen 15 Temmuz hain darbe girişiminin Milli İrade tarafından eşsiz bir kahramanlık örneğiyle bertaraf edilişinin 7’inci yılını hep birlikte idrak etmekteyiz.

15 Temmuz gecesi, Devlet kurumlarımızın içerisine yerleşmiş, Devletimizden maaş alan hainler ve işbirlikçileri, Milletimize, Cumhurbaşkanımıza, Türkiye Büyük Millet Meclisimize ve Hükümetimize karşı haince ve alçakça bir darbe girişimine kalkıştılar.

15 Temmuz; büyük Türk milletinin, hain darbe girişimine karşı kahramanca direnişi, iman ve inançla yazdığı destanıdır.

Bu vesileyle, birlik ve beraberliğimizin sonsuza kadar daim olması ve ülkemizin benzer ihanetlerle bir daha karşılaşmaması duasıyla, 15 Temmuz gecesi Devletimizin bekası için canlarını feda ederek şehadet şerbeti içen Şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, Gazilerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Bu haber toplam 14 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.