Başkan Bildik’ten Yeni Eğitim Yılı Mesajı

Başkan Bildik’ten Yeni Eğitim Yılı Mesajı
 Muhabir
Bugün başlayan 2023-2024 eğitim öğretim yılını kutlayan Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, yeni eğitim döneminde de ilçedeki okullarda eğitim kalitesinin artmasına, öğrencilerin daha sağlıklı ve güvenli ortamlarda...

Bugün başlayan 2023-2024 eğitim öğretim yılını kutlayan Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, yeni eğitim döneminde de ilçedeki okullarda eğitim kalitesinin artmasına, öğrencilerin daha sağlıklı ve güvenli ortamlarda eğitim almalarına önem verdiklerini söyledi

 

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik 2023-2024 eğitim öğretim yılı sebebiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Bildik mesajında yeni eğitim yılının tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diledi.

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, bugün başlayacak olan yeni eğitim öğretim yılı sebebiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Bildik kutlama mesajında şu sözlere yer verdi;

“Geleceğimizi emanet edeceğimiz öğrencilerimizin uzun bir tatilden sonra okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuştuğu yeni bir eğitim öğretim dönemine daha başlıyor olmanın sevinç ve heyecanını yaşıyoruz.

Çocuklarımızı, eğitim imkânlarıyla ne kadar buluşturabilirsek, ne kadar iyi yetiştirebilirsek yarınlarımız da o kadar aydınlık ve güçlü olacaktır. Bugün okul sıralarında eğitim süreçlerine yön verdiğimiz çocuklarımız, yarın geleceğimizin bilim insanları, mühendisleri, teknoloji girişimcileri, öğretmenleri ve liderleri olacaklar. Teknoloji yarışının son hızla devam ettiği çağımızda; eğitimli, meraklı ve heyecanlı genç nesillere ihtiyacımız var.

Sulakyurt Belediyesi olarak bizler de çocuklarımızın her türlü bilgi, beceri ve donanıma sahip bireyler olarak yetişmelerinde, yeteneklerinin geliştirilmesinde, büyük bir gayret ve özveriyle çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta sevgili öğrencilerimiz olmak üzere tüm eğitim camiasının 2023-2024 eğitim öğretim yılını kutluyor, ilçemize, şehrimize ve ülkemize başarılar getirmesini temenni ediyorum.” dedi.

Bu haber toplam 17 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.