Belediye işçilerinin en düşük maaşı 20 bin lira oldu

Belediye işçilerinin en düşük maaşı 20 bin lira oldu
 Muhabir
Bahşılı Belediyesinde işçi toplu sözleşmesi ek protokolü imzalandı. Bahşılı’da Belediye işçilerinin en düşük maaşları 16.000 TL (maaş) + 4.000 TL (ikramiye) olmak üzere toplamda 20.000 TL'ye yükseltildi.HABER: YELİZ...

Bahşılı Belediyesinde işçi toplu sözleşmesi ek protokolü imzalandı. Bahşılı’da Belediye işçilerinin en düşük maaşları 16.000 TL (maaş) + 4.000 TL (ikramiye) olmak üzere toplamda 20.000 TL'ye yükseltildi.

Bahşılı Belediyesi ile Hizmet-iş Sendikası arasında yapılan ek protokol ile belediye işçilerinin maaşlarında iyileştirme yapıldı. İmza altına alınan protokolle en düşük maaşları 16.000 TL (maaş) + 4.000 TL (ikramiye) olmak üzere toplamda 20.000 TL'ye yükseldi.

Hizmet-İş Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Fatih Doğan yaptığı açıklamada “Üyelerimizin yanında olan çalışanlarımızı göz ardı etmeyen değerli Belediye Başkanımız  Recep Zafer Tekin’e çalışanlarımız adına teşekkür ederiz” diye konuştu.

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin ise “Belediyemizde kadrolu çalışan arkadaşlarımızın  ücret zammı ek protokol ile maaşları en düşük 20 bin TL oldu. Güzle bir anlaşma oldu. İmkanlarımız çerçevesinde en iyisini vermeye çalıştık. Gönül ister ki daha fazla verelim. Ama imkanlarımızın son limitine kadar kullandık. Herkese hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Bu haber toplam 10 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.