Balışeyh'ten TÜBİTAK Yarışması'nda Bölge Birinciliği!

Balışeyh'ten TÜBİTAK Yarışması'nda Bölge Birinciliği!
 Muhabir
Balışeyh Prof. Tbp. Tümgeneral Derviş Şen Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri, TUBİTAK tarafından yapılan yarışmada bölge birincisi oldu.

EMEĞİ GEÇENLERİ TEBRİK ETTİ

Millî Eğitim Müdürü Rıza Aydın, TÜBİTAK tarafından düzenlenen 55. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nda bölge birincisi olan Balışeyh Prof. Tbp. Tümgeneral Derviş Şen Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerini makamında misafir ederek ödüllendirdi. Edebiyat alanında atasözlerine yönelik uygulama yazılımı yapan öğrenciler, bölgedeki tüm rakiplerini geride bırakarak büyük bir başarı elde ettiler. Finalde de Türkiye birinciliği hedefleyen öğrencilerimize Millî Eğitim Müdürü Rıza Aydın'dan da büyük destek geldi.

tubitak2.jpg

TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİYLE TAÇLANDIRACAKLAR

Müdür Aydın, “Öğrencilerimizin bu başarısı bizleri gururlandırdı. TÜBİTAK gibi prestijli bir yarışmada bölge birincisi olmak hiç de kolay değildir. Bu başarıda emeği geçen öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve ailelerini tebrik ediyorum.” “Edebiyat alanındaki proje, atasözlerimize yönelik uygulama yazılımı geliştirerek, bu değerli kültürel mirasımızı gelecek nesillere aktarmaya katkıda bulunuyor. Bu projenin sadece yarışmada başarı elde etmekle kalmayıp, aynı zamanda eğitimde de yeni ufuklar açacağına inanıyorum. Finalde de öğrencilerimize en içten dileklerimi iletiyorum. İnanıyorum ki, bu başarılarını Türkiye birinciliğiyle taçlandıracaklardır."

Bu haber toplam 33 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.