Başaran Koleji söylentileri yalanlandı!

Başaran Koleji söylentileri yalanlandı!
Başaran Koleji Kurucusu Onur Başaran “Gerek etik dışı gerekse ahlaki yönden yoksun ayrıca planlı bir şekilde bu söylentileri çıkaran kurumlar ile yasal sürecimiz başlamıştır".

Okulun farklı kampüste eğitim vereceği yönünde söylentileri çıkartanlara tepki gösteren Başaran Koleji Kurucusu Onur Başaran, Başaran Koleji’nin aynı kampüste uzun yıllar eğitime devam edeceğini açıkladı.

ASILSIZ, MANTIKSIZ VE AHLAK DIŞI

Konuyla ilgili yazılı bir basın açıklamasında bulunan Başaran Koleji Kurucusu Onur Başaran “Okulumuzun farklı bir kampüste eğitim vereceği gibi asılsız, mantıksız ve ahlak dışı iddiaların olduğunu üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Bilmenizi isteriz ki bu tür söylentileri artık kurumumuzun başarıları, öğretmen kadrosu ve eğitim sistemi bakımından ulaştığı seviyeden dolayı dürüst rekabet gücünü tamamen yitiren ve birçok alandaki hukuksuz çalışmalarının ortaya çıkmasına engel olmak amacı ile kamuoyunun ilgisini farklı bir yöne çekmeye çalışan kurumların ortaya attığı çok açıktır” ifadesini kullandı.

AYNI KAMPÜSTE EĞİTİME KATKI SAĞLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Eğitimci Başaran “Gerek etik dışı gerekse ahlaki yönden yoksun ayrıca planlı bir şekilde bu söylentileri çıkaran kurumlar ile yasal sürecimiz başlamıştır. Bizler bulunduğumuz kampüsümüzde uzun yıllar ilimizin güzel öğrencilerinin en iyi şekilde yetişmesine katkı sağlamaya devam edeceğiz. Özellikle her yıl kayıt sürecinde bu tür söyletilerin çıkartılmasını çok manidar buluyor ve her yıl kayıtların başladığı ilk aydan çoğu sınıf düzeyinde kontenjanlarımızın dolmasını ise velilerimizin bize olan güvenlerinin bir sonucu olarak görüyoruz. Her zaman bize güvenen eğitim paydaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.

Bu haber toplam 778 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.