Çelebi’nin eğitim durumu değerlendirildi

Çelebi’nin eğitim durumu değerlendirildi
 İnternet Editörü
Kırıkkale'nin Çelebi ilçesinde 2023-2024 eğitim öğretim yılının genişletilmiş veli toplantısı, Kaymakam Mehmet Melih Dalan, eğitimciler ve velilerin katılımıyla gerçekleşti.

TOPLUM İŞBİRLİĞİ ÇOK ÖNEMLİDİR

Toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından güncel konularda bilgi alışverişi yapıldı ve velilerin görüşleri alındı. Veliler, toplantıda öğrencilerin akademik başarıları, okul disiplini ve okul-veli işbirliği gibi konularda görüşlerini paylaştılar. Ayrıca, okulların ihtiyaç ve taleplerini dile getirdiler. Kaymakam Mehmet Melih Dalan, yaptığı açıklamada, "Eğitimde başarı için okul, aile ve toplum işbirliği çok önemlidir” dedi.

celebinin-egitim-durumu-degerlendirildi.jpg

BAŞARI İÇİN HEP BİRLİKTE ÇALIŞMALIYIZ

“Bu toplantılar, velilerimizle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunmak ve eğitim-öğretime katkıda bulunmak için güzel bir fırsattır. Öğrencilerimizin daha iyi eğitim almaları için hep birlikte çalışmalıyız." İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Erdem ise, "Velilerimizin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz bu toplantılar bizim için çok önemlidir. Velilerimizden aldığımız geri bildirimler, eğitim-öğretim hizmetlerimizi geliştirmemize yardımcı olmaktadır. Her zaman velilerimizle iletişim halinde olmaya ve onların istek ve taleplerini dikkate almaya özen gösteriyoruz." dedi.

Bu haber toplam 21 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.