Eğitime destek veren şeflere plaket

Eğitime destek veren şeflere plaket
 Muhabir
Kırıkkale’de eğitime destek veren şefler için plaket verildi. Kırıkkale Vali Yardımcısı Mustafa Erkayıran ve Milli Eğitim Müdürü Rıza Aydın, Anadolu Profesyonel Şefler Birliği Başkanı Hüseyin Şipal ve beraberindeki şeflere plaket verdiler.

BIÇAK HEDİYE ETTİ

Kırıkkale Vali Yardımcısı Mustafa Erkayıran ve Millî Eğitim Müdürü Rıza Aydın, eğitime verdiği desteklerden dolayı Anadolu Profesyonel Şefler Birliği Başkanı Hüseyin Şipal ile beraberindeki şefler Gamze Hüneral ile Ahmet Dilsizoğlu’na plaket vererek teşekkür etti. Şefler de öğrencilerimize bıçak hediye etti.

egitime-destek-veren-seflere-plaket2.jpg

Ziyarette konuşan Vali Yardımcısı Erkayıran, şeflere eğitime verdikleri katkılardan dolayı teşekkür ederek, "Eğitime verdiğiniz destekler çok önemli. Öğrencilerimize hem mutfak sanatlarını öğretiyor hem de meslek edinmelerine yardımcı oluyorsunuz. Bu vesileyle bir kez daha teşekkür ederiz" dedi.

ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ

Milli Eğitim Müdürü Rıza Aydın da şeflerin katkılarının öğrenciler için çok değerli olduğunu belirterek, "Eğitime verdiğiniz destekler öğrencilerimizin ufkunu genişletiyor ve onlara geleceğe dair umut veriyor. Teşekkür ederiz" diye konuştu. Anadolu Profesyonel Şefler Birliği Başkanı Hüseyin Şipal ise plaket ve teşekkürlerden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Eğitime katkıda bulunmak bizim için büyük bir mutluluk. Öğrencilerimizin başarısı için her zaman elimizden geleni yapmaya hazırız" dedi. Şefler Gamze Hüneral ve Ahmet Dilsizoğlu da öğrencilere bıçak hediye ederek mutfak sanatlarına ilgisini ve yeteneğini gösteren öğrencilere destek olmaya devam edeceklerini belirttiler.


Bu haber toplam 38 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.