Geri dönüşüm muhteşem olacak!

Geri dönüşüm muhteşem olacak!
 Muhabir
Cumhuriyet Özel Eğitim Anaokulu, Engelliler Haftası kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza attı. Öğrenciler tarafından hazırlanan sergi herkes tarafından büyük ilgi gördü.

ÖĞRENCİLER HAYRAN BIRAKTI

Yarının başarılı gençlerini yetiştirmek amacıyla çalışma gerçekleştiren Cumhuriyet Özel Eğitim Anaokulu, Engelliler Haftası kapsamında ‘Geri Dönüşüm Muhteşem Olacak’ adı altında anlamlı bir etkinliğe imza attı. Öğrenciler tarafından hazırlanan resim sergisi, defile ve el sanatları herkes tarafından tam not aldı.

geri-donusum-muhtesem-olacak2.jpg

DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI

Öğrencilerin özgün çalışmalarının el sanatlarıyla birlikte sunulduğu sergi ve öğrenci velilerinin özel çocukları için geri dönüşüm materyalleri ile tasarladığı kıyafetlerin sunulduğu defile renkli görüntülere sahne oldu. Öğrenci velilerinin de yoğun ilgi gösterdiği programda 3-6 yaş arasındaki miniklerin dans gösterilerini başarılı bir şekilde sunmaları izleyenleri hayran bırakırken, misafirler programdan mutlu ayrıldılar.

geri-donusum-muhtesem-olacak4.jpg

SEVGİ VARSA ENGEL YOK

Etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Okul Müdürü Betül Soyak, “"Okulumuz 36-72 ay aralığındaki özel gereksinimli çocuklara hizmet veren yeni bir Özel Eğitim Anaokulu ve bu ilk programımızda özel çocuklarımızın sevgi ve sabırla desteklendiklerinde aslında neler yapabileceklerini, hayatın her alanında toplumla uyumlu bireyler haline gelebileceklerini göstermek istedik.”

HEP BİRLİKTE FARKINDALIK OLUŞTURDUK

“Engelliler haftası farkındalık programımızın bu farkındalığı oluşturduğunu, amacına ulaştığını düşünüyoruz. Çünkü sevgi varsa engel yok! Bizim sloganımız bu. Değerli velilerimize de bize her konuda destek olup programımıza katkı sağladıkları için teşekkür ediyoruz. Okul ve ailenin işbirliği içerisinde olması özel eğitimde çok önemli bir yere sahiptir. Bu anlamda da başarılı olduğumuzu görüyoruz bundan dolayı da çok mutlu ve gururluyuz” dedi.

Bu haber toplam 724 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.