Grafik tasarım öğrencileri Almanya’da

Grafik tasarım öğrencileri Almanya’da
 Muhabir
Kırıkkale Yenimahalle Şehit Ali Tonga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi grafik tasarım ve fotoğrafçılık bölümü öğrencileri, Almanya’da yurt dışı staj eğitimlerine katıldı.

ÇEŞİTLİ TASARIMLAR HAZIRLADILAR

Öğrenciler, Almanya'da bulunan bir meslek lisesinde grafik tasarım ve fotoğrafçılık alanlarında uygulamalı eğitim aldılar. Eğitim programı kapsamında öğrenciler; grafik tasarım programlarını kullanarak çeşitli tasarımlar hazırladılar. Fotoğraf çekim tekniklerini öğrendiler ve fotoğraflar düzenlediler. Farklı kültürleri ve çalışma ortamlarını deneyimlediler. Dil becerilerini geliştirdiler.

grafiktasarim.jpg

DENEYİMLEME İMKANI BULDULAR

Milli Eğitim Müdürü Rıza Aydın, "Erasmus mesleki eğitim akreditasyon projesi kapsamında öğrencilerimizin Almanya'da staj eğitimlerine katılmaları mesleki gelişimleri için çok önemli bir fırsattı. Bu proje sayesinde öğrencilerimiz hem mesleki becerilerini geliştirdiler hem de farklı kültürleri ve çalışma ortamlarını deneyimleme imkanı buldular. Ayrıca, dil becerilerini de geliştirerek uluslararası alanda daha donanımlı hale geldiler. Bu tür projelerin öğrencilerimizin ufkunu genişletmek ve geleceğe daha iyi hazırlanmalarını sağlamak için çok faydalı olduğuna inanıyoruz."

Bu haber toplam 60 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.