Güzel Sanatlar Fakültesi 2024 yılı planlaması

Güzel Sanatlar Fakültesi 2024 yılı planlaması
 Muhabir
Kırıkkale Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde 2023 yılını değerlendirme, 2024 yılı planlama ve genişletilmiş akademik kurul toplantısı yapıldı.

Toplantıda değerlendirmelerde bulunan Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, “Güzel Sanatlar Fakültemizin 2023 yılındaki performansını takdir ediyoruz. 2024 yılında daha başarılı bir performans sergileyeceğinize, sosyal ve sanatsal güzel etkinliklere imza atacağınıza inanıyorum” diye konuştu.

DEKAN GÜLER SUNUM YAPTI

2023 Yılını Değerlendirme, 2024 Yılını Planlama ve Genişletilmiş Akademik Kurul Toplantıları kapsamında akademik birimleri ziyaret eden Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Başalan, Prof. Dr. Erol Yılmaz ve Prof. Dr. Sedat Aktan, Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Şevket Evci, Güzel Sanatlar Fakültesi akademik ve idari personeliyle bir araya geldi. Toplantı, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşe Güler’in bilgilendirme sunumu ile başladı. Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşe Güler, istatistiki veriler paylaştığı sunumunda akademik ve idari personel, bölümler, öğrenci sayıları, teknik ve fiziki imkanlar, kariyer etkinlikleri, yapılan akademik ve sosyal faaliyetler ile gelecek yıl plan ve hedefleri üzerine açıklamalarda bulunarak Güzel Sanatlar Fakültesi hakkında bilgi verdi.

guzel-sanatlar-fakultesi-2024-yili-planlamasi2.png

SİZLER ÜNİVERSİTEMİZİN SANATÇILARISINIZ

Değerlendirmelerde bulunan Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan, “Güzel Sanatlar Fakültemizin 2023 yılındaki performansını takdir ediyoruz. 2024 yılında daha başarılı bir performans sergileyeceğinize, sosyal ve sanatsal güzel etkinliklere imza atacağınıza inanıyorum. Güzel Sanatlar Fakültesi olarak hem ilimize hem de öğrencilerimize dokunan çalışmalar yapıyorsunuz. Bizim sorumluluğumuz, öğrencilerimizi alanları ve meslekleri itibariyle geleceğe en güzel şekilde hazırlamaktır. Sizler Üniversitemizin sanatçılarısınız. Öğrencilerimiz, sanatçı adayı olmaları dolayısıyla onları teorik ve pratik anlamda iyi bir şekilde yetiştirmeniz lazım. Biz eksikleri görmek, duymak ve tamamlamak için buradayız. Sizin için en güzel çalışma ve eğitim alanı oluşturmak bizim sorumluluğumuzdadır. Güçlü ve zayıf yönlerimizi tespit edip, zayıflıklarımızı gidermeli ve güçlü yönlerimizi daha fazla güçlendirmeliyiz. Öğrencilerimizin gelişimini tam anlamıyla sağlayabilmek için zayıf yönlerimizin farkında olmamız gerekiyor. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu sene de Güzel Sanatlar Fakültemize ve yaptıkları etkinliklere gerekli desteği sağlamaya devam edeceğiz” diye konuştu.

guzel-sanatlar-fakultesi-2024-yili-planlamasi3.png

HEDEFLERİNİ ANLATTI

Güzel Sanatlar Fakültemizin 2023 yılında yaptığı çalışmaları, 2024 yılı plan ve hedeflerini değerlendiren Rektör Aslan, akademik çalışma, sanatsal çalışma ve etkinlikler, eğitim-öğretim, proje üretimi, sosyal sorumluluk projeleri, mezunlarla ve paydaşlarla ilişkiler alanında beklentilerini, görev süresi içinde yapmayı planladığı kısa ve uzun vadeli faaliyetleri anlattı. Toplantı, Rektör Aslan’ın akademik ve idari personelin taleplerini dinlemesi, sorularını cevaplaması ile sona erdi.

guzel-sanatlar-fakultesi-2024-yili-planlamasi4.png

Bu haber toplam 246 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.