Keskin’de başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Keskin’de başarılı öğrenciler ödüllendirildi
 Muhabir
15-21 Mayıs tarihleri arasında büyük bir coşkuyla kutlanan Gençlik Haftası ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında anlamlı bir ziyaret gerçekleşti.

İSİMLERİDEN SÖZ ETTİRDİLER

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Adnan Vural, sporda başarı elde eden öğrencilerden oluşan bir heyetle birlikte Kaymakam Tunahan Çil'i makamında ziyaret etti. Heyecan ve gurur dolu atmosferde gerçekleşen ziyarette, Kaymakam Çil, Gençlik Haftası ve 19 Mayıs kutlamaları kapsamında düzenlenen etkinliklere katılım gösteren ve sporda göstermiş oldukları başarılarla adlarından söz ettiren öğrencileri tebrik etti.

basariliogrencilerodullendirildi2.jpg

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Kaymakam Çil, "Gençlerimiz, milletimizin en değerli varlıklarıdır. Onların başarısı, hepimizi gururlandırıyor. Sportif alanda göstermiş oldukları başarılar ve azimleri, geleceğe dair umutlarımızı artırıyor. Kendilerine en içten dileklerimi sunuyorum ve bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyorum." dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Adnan Vural ise, "Sporda başarı elde eden öğrencilerimizle birlikte Kaymakamımız Tunahan Çil'i ziyaret etmekten büyük bir onur duyuyoruz.”

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

“Bu anlamlı ziyarette, Gençlik Haftası ve 19 Mayıs kutlamaları çerçevesinde düzenlenen etkinliklere katılım gösteren ve sporda göstermiş oldukları başarılarla adlarından söz ettiren öğrencilerimizi tebrik etme imkanı bulduk. Kendilerine ve ailelerine teşekkürlerimizi sunuyoruz." şeklinde konuştu. Kaymakam Çil, ziyarete gelen öğrencilere ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Adnan Vural'a teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi ve çeşitli hediyeler takdim etti. Bu anlamlı ziyaret, Gençlik Haftası ve 19 Mayıs ruhuna yakışır bir şekilde gerçekleşti ve gençlerimizin spordaki başarılarının ve azimlerinin ne kadar takdir edildiğini gösterdi.

Bu haber toplam 38 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.