Keskin’de öğrenciler eğlenerek öğreniyor

Keskin’de öğrenciler eğlenerek öğreniyor
 Muhabir
Keskin ilçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından gençler için bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.

Çeşitli aktivitelerin yapıldığı etkinliklerde gençler bir taraftan sportif faaliyetlere katılırken, diğer taraftan kitap okuma etkinliklerine katılarak bilgi dağarcıklarını geliştirdiler.

İLÇEDE BİR DİZİ ETKİNLİK YAPILDI

Keskin ilçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörü ve Manevi Danışman Gürkan Güvenç tarafından üniversite ve lise öğrencilerimize yönelik bir dizi faaliyet gerçekleştirildi. Etkinlikler kapsamında Keskin Endüstri Meslek Lisesi’ne “Ateizm” konulu konferans verildi. Keskin KYK Erkek Yurdunda masa tenisi turnuvası düzenlenirken, KYK gençleriyle birlikte akşam sohbetleri düzenli bir şekilde devam ediyor. Diğer taraftan Keskin İmam Hatip Lisesi ve Sağlık Meslek Lisesi’nde “Ateizm” konulu sunumlar gerçekleştirilirken, KYK gençleriyle canlı olarak tasavvuf musikisi, KYK Yurt ve Mescit buluşması, KYK yurdunda kitap okuma programı düzenlendi.

keskinde-ogrenciler-eglenerek-ogreniyor2-001.png

PROGRAMLAR DEVAM EDECEK

Programların aralıksız devam edeceğine işaret eden Gençlik Koordinatörü ve Manevi Danışman Gürkan Güvenç “Kıymetli Keskinli gençlerimizi bu güzel program ve etkinliklere katılmak için ilçe müftülüğü gençlik koordinatörlüğümüzle irtibata geçmesini tavsiye ediyoruz. Ayrıca Keskinli velilerimizi de gençlerimizi teşvik etmesini umuyoruz. Programlarımız İnşallah devam edecek” dedi.

keskinde-ogrenciler-eglenerek-ogreniyor3.png

Bu haber toplam 131 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.