Kırıkkale Üniversitesi'nde değerlendirmeler tamamlandı

Kırıkkale Üniversitesi'nde değerlendirmeler tamamlandı
 Muhabir
K.Ü akademik birimlerinin 2023 yılında yaptığı çalışmaları değerlendirmek, 2024 yılı hedeflerini ve planları konusunda görüş alışverişinde bulunmak amacıyla bir süre önce başlatılan genişletilmiş akademik kurul toplantıları tamamland

YAPILAN VE YAPILACAK ÇALIŞMALAR DEĞERLENDİRİLDİ

Kırıkkale Üniversitesine bağlı tüm birimlerde gerçekleştirilen toplantılar kapsamında Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Başalan, Prof. Dr. Erol Yılmaz ve Prof. Dr. Sedat Aktan ile Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Şevket Evci, enstitü, fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarını ziyaret ederek akademik ve idari personellerle bir araya geldi. Toplantılarda enstitü müdürleri, dekanlar, yüksekokul ve meslek yüksekokulu müdürleri tarafından bilgilendirme sunumu yapıldı. İstatistiki veriler, görseller ve videolar eşliğinde yapılan sunumlarda akademik ve idari personel, bölümler ve programlar, öğrenci sayıları, teknik ve fiziki imkanlar, proje faaliyetleri, eğitim-öğretim, kariyer etkinlikleri, mezun ve paydaşlarla ilişkiler, yapılan akademik ve sosyal çalışmalar ile gelecek yıl plan ve hedefleri hakkında bilgiler tartışıldı.

genisletilmis-akademik-kurul-toplantilari-tamamlandi2.jpg

GÜÇLÜ YÖNLERİMİZİ DAHA FAZLA GÜÇLENDİRMELİYİZ

Akademik birimlerimizin 2023 yılında yaptığı çalışmaları, 2024 yılı plan ve hedeflerini değerlendiren Rektör Aslan, toplantıda görev süresi içinde yapmayı planladığı kısa ve uzun vadeli faaliyetleri paylaşarak akademik çalışma, proje üretimi, uluslararasılaşma, eğitim-öğretim, sosyal sorumluluk projeleri, mezunlarla ve paydaşlarla ilişkiler alanında beklentilerini anlattı. Görüş alışverişi şeklinde gerçekleşen toplantılarda Rektör Aslan, akademik ve idari personelimizin taleplerini dinledi ve sorularını cevapladı.

genisletilmis-akademik-kurul-toplantilari-tamamlandi4.jpg

Rektör Aslan “Geçmişte yaptığımız çalışmaları ve belirlenen hedeflerin geldiği aşamayı görme, aynı zamanda personelimizin taleplerini dinleme ve sorularını yanıtlama açısından yapmış olduğumuz toplantıları ve personelimizin katkılarınızı değerli buluyorum. Ulusal ve uluslararası göstergelere baktığımızda eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme, sosyal sorumluluk ve sektörel ilişkiler açısından iyi bir noktada olduğumuzu ve verimli bir yıl geçirdiğimizi görüyoruz. Biz eksikleri görmek, duymak ve tamamlamak için buradayız. Sizin için en güzel çalışma ve eğitim alanı oluşturmak bizim sorumluluğumuzdadır. Güçlü ve zayıf yönlerimizi tespit edip, zayıflıklarımızı gidermeli ve güçlü yönlerimizi daha fazla güçlendirmeliyiz. 2024 yılı çalışmalarınızda başarılar dilerim. Çalışmalarınıza gerekli desteği sağlayacağımızdan şüpheniz olmasın” dedi.

Bu haber toplam 717 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.