Kırıkkale Üniversitesi’nden mezuniyet festivali

Kırıkkale Üniversitesi’nden mezuniyet festivali
Kırıkkale Üniversitesi, 2023-2024 eğitim-öğretim yılını 20-24 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan "Bestifval24" ile uğurlayacak.

BİNLERCE ÖĞRENCİ BULUŞACAK

Bilim, sanat, spor, eğitim ve teknoloji gibi birçok alanda etkinliklere ev sahipliği yapacak festival kapsamında konserler, tiyatro oyunları, paneller, söyleşiler, spor müsabakaları ve kermes gibi çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Mezuniyet töreninin de bu festival kapsamında gerçekleştirileceği bildirilirken, binlerce öğrencinin bu unutulmaz coşkuya ortak olması bekleniyor.

kirikkale-universitesinden-mezuniyet-festivali-2.jpg

KEYİFLİ BİR HAFTA YAŞATACAĞIZ

Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan, şunları söyledi: "Üniversitemiz, 2023-2024 eğitim-öğretim yılını 'Bestifval24' ile uğurlamanın heyecanını yaşıyor. Bu festival ile öğrencilerimiz için unutulmaz bir deneyim yaşatmayı hedefliyoruz. Bilimden sanata, sanattan spora, eğitimden teknolojiye kadar birçok alanda düzenleyeceğimiz etkinliklerle öğrencilerimize keyifli bir hafta sonu yaşatacağız.”

ESTİVAL KAPSAMINDA GERÇEKLEŞECEK

“Mezuniyet törenimizi de bu festival kapsamında gerçekleştireceğiz. Öğrencilerimiz için bütün çaba ve gayreti gösteriyoruz. 'Bestifval24'e tüm Kırıkkale halkını ve öğrenci velilerimizi de bekliyoruz." Kırıkkale Üniversitesi'nin bu anlamlı festivali, şehre de renk katacak. Etkinliklerle ilgili detaylı bilgilere Kırıkkale Üniversitesi'nin resmi web sitesi ve sosyal medya hesaplarından ulaşabilirsiniz.

Bu haber toplam 60 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.