Kırıkkale’de Öğrenciler hem eğlendi hem öğrendi

Kırıkkale’de Öğrenciler hem eğlendi hem öğrendi
Türk Havacılık Uzay Sanayii Başkanlığı'nın (TUSAŞ) iş birliğiyle Kırıkkale'de ilkokul öğrencilerine yönelik "Hürkuş ve Gökbey Müzikal Tiyatrosu" sahnelendi.

Öğrenciler, Türk mühendisler tarafından geliştirilen yerli hava araçları Hürkuş ve Gökbey'in maceralarını anlatan oyunu büyük bir ilgiyle izledi.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU

Gösteriye, Kırıkkale Milli Eğitim Müdürü Rıza Aydın ve Müdür Yardımcısı Hamza Aygün de katıldı. Oyunun sonunda öğrenciler, TUSAŞ tarafından hazırlanan çeşitli hediyelerle ödüllendirildi. "Hürkuş ve Gökbey Müzikal Tiyatrosu", hem eğlendirici hem de öğretici bir oyun olarak büyük beğeni topladı. Oyun, öğrencilere havacılığa olan ilgiyi artırmanın yanı sıra, Türk mühendislerinin neler başarabileceğini de göstermiş oldu.

kirikkalede-ogrenciler-hem-eglendi-hem-ogrendi2.jpg

TUSAŞ'TAN DEVAM EDECEK DESTEK

Milli Eğitim Müdürü Rıza Aydın, TUSAŞ'a bu güzel etkinliği düzenlediği için teşekkür etti. Aydın, "Bu tür etkinlikler, öğrencilerimizin ufuklarını genişletiyor ve onları hayallerine bir adım daha yaklaştırıyor. TUSAŞ'a katkılarından dolayı tekrar teşekkür ediyorum" dedi. TUSAŞ yetkilileri ise, bu tür etkinliklere devam edeceklerini ve geleceğin havacılarını yetiştirmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirttiler.

Bu haber toplam 93 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.