Kırıkkale’de öğretmen buluşmaları devam ediyor

Kırıkkale’de öğretmen buluşmaları devam ediyor
 Muhabir
Kırıkkale Milli Eğitim Müdürü Rıza Aydın, eğitim ve öğretim başarısının daha üst seviyelere çıkması amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Aydın, bu kapsamda okullarda “Öğretmen Buluşmalarını” sürdürüyor.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Millî Eğitim Müdürü Rıza Aydın beraberinde Özel Öğretim ve Rehberlik Hizmetleri Şube Müdürü Bülent İçbudak ve Yahşihan İlçe Millî Eğitim Müdürü Haluk Özdemir ile birlikte Yahşihan TOKİ Şehit Jandarma Er Osman Öden Ortaokulu, Özel Gazi Koleji ve Sıcak Yuvam Merkezi'ni ziyaret etti. Burada eğitim ve öğretim döneminin ilk yarı dönemini değerlendiren Aydın, bütün öğretmenlere eğitim hayatlarında başarı temenni etti.

kirikkalede-ogretmen-bulusmalari-devam-ediyor-2-001.png

EĞİTİM SÜRECİNE ETKİLİ OLDU

Öğretmenlerle gerçekleştirdiği sohbetin ardından öğrencilerin sınıf içi etkinliklerine katılarak onlarla bir araya gelen Aydın, öğrencilerle oyunlar oynayarak ve etkileşimde bulunarak eğitim atmosferini yakından deneyimledi. Öğrencilerle birebir ilgilenerek sınıf içi etkinliklere de katılan Aydın, eğitim sürecine etkili bir şekilde dahil oldu. Eğitimin kalitesini artırmak ve öğrencilere daha iyi bir gelecek sağlamak adına çalışmaların sürdüğünü ifade eden Aydın, öğrencilere yönelik destek programlarının etkin bir şekilde devam edeceğini vurguladı.

kirikkalede-ogretmen-bulusmalari-devam-ediyor-3.png

SORUNLARI YERİNDE GÖRÜYOR

Millî Eğitim Müdürü Aydın'ın bu ziyaretleri, yerel düzeydeki eğitim kurumlarını ziyaret ederek sorunları yerinde görmesi ve çözümler üretmesi açısından önem taşıyor. Anaokulu ziyaretleriyle çocuklarla doğrudan etkileşime geçmesi, eğitimdeki başarıyı artırmaya yönelik motivasyonu da güçlendiriyor.

Bu haber toplam 299 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.