Lise öğrencileri kütüphanede buluştu

Lise öğrencileri kütüphanede buluştu
Kırıkkale Lisesi Değerler Kulübü tarafından kitap okumayı sevdirme ve daha çok kitapla buluşma amacıyla Kırıkkale İl Halk Kütüphanesine bir gezi düzenlendi.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU

Etkinliğe katılan öğrenciler kütüphaneyi gezerek farklı birimleri ve çalışma şeklini yakından tanıma imkanı buldular. Kütüphane yetkilileri tarafından öğrencilere kütüphanenin nasıl kullanılacağı ve kitaplara nasıl erişebilecekleri hakkında bilgiler verildi. Ayrıca, gezi kapsamında farklı türlerde kitapların sergilendiği bir alan da oluşturuldu. Öğrenciler bu alanda diledikleri kitapları inceleyebilme ve ödünç alma imkanı buldular.

lise-ogrencileri-kutuphanede-bulustu-2.jpg

ÖMÜR BOYU SÜRECEK BİR SEVGİ

Kırıkkale Lisesi Değerler Kulübü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;
"Bu geziyi düzenleyerek öğrencilerimizin kitap okumaya olan ilgilerini artırmayı ve onları kütüphanelerle buluşturmayı amaçladık. Kitap okumak, hem bilgi ve birikim kazanmak hem de hayal gücümüzü geliştirmek için çok önemlidir. Umarım bu gezi öğrencilerimizde kitap okumaya karşı ömür boyu sürecek bir sevgi uyandırır." dedi.

HER ZAMAN GELMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ

Kütüphane gezisine katılan öğrenciler de geziyi çok beğendiklerini ve bundan sonra daha sık kütüphaneye gelmeyi düşündüklerini ifade ettiler. Kırıkkale Lisesi Değerler Kulübü'nün bu anlamlı etkinliği, kütüphanelerin önemini ve kitap okumanın faydalarını toplumda daha da bilinir hale getirmeye katkıda bulunacak.

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.