Liselilerden nostaljik konser

Liselilerden nostaljik konser
 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
Kırıkkale Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından düzenlenen “Türk Filmi Müzikleri Konseri” sanatseverlerden büyük beğeni topladı.

SERGİLEMESİNE İMKÂN TANIDI

Programa, İl Millî Eğitim Müdürü Rahmi Güney ile Ortaöğretim Şube Müdürü Nilgün Seçen de katıldı. Sanat dolu gecede öğrenciler, Yeşilçam’ın unutulmaz film müziklerini başarıyla seslendirdi. Özellikle piyanoda sergilenen performanslar, dinleyicilerden tam not aldı. Nostaljik bir atmosferde gerçekleşen konser, hem izleyicilere duygusal anlar yaşattı hem de öğrencilerin yeteneklerini sergilemesine imkân tanıdı.

liselilerden-nostaljik-konser2.jpg

EMEĞİ GEÇENLERİ TEBRİK ETTİ

Konserin ardından konuşan İl Millî Eğitim Müdürü Rahmi Güney, bu anlamlı programda emeği geçen öğrenci ve öğretmenleri tebrik etti. Sanatın, eğitimin ayrılmaz bir parçası olduğunu vurgulayan Güney, bu tür etkinliklerin öğrencilerin çok yönlü gelişimine önemli katkı sunduğunu belirtti. Programın sonunda sahne alan öğrencilere teşekkür edilerek günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi. Katılımcılar, böylesine anlamlı ve duygusal bir etkinliği izlemekten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Bu haber toplam 185 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.