SOSYALFEST yarışlarına Kırıkkale damgası

SOSYALFEST yarışlarına Kırıkkale damgası
 Muhabir
Kırıkkale Üniversitesi, Karabük Üniversitesi tarafından düzenlenen Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası Sosyal Bilimler Festivali (SOSYALFEST) kapsamında gerçekleştirilen sosyal model tasarım yarışmalarına katıldı.

ÖNEMLİ PROJELER HAZIRLANDI

3783 başvurunun yapıldığı Sosyalfest Sosyal Model Tasarım Yarışmalarına, Kırıkkale Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Şuayyip Yücel danışmanlığında Özlem İnci, Tülay Demirci ve Aslınur Koç isimli 3 öğrenci “SanArtHub-Sanat; Teknoloji ve İnovasyon Platformu (Sanat, Zanaat ve inovasyon İktisadi Kalkınma ve Sosyal Değişim)” isimli projeyle, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Felsefe Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Demet Konur Şen danışmanlığında Dilan Doğan, Enes Çağan, Mert Sıdar, Erhan Koçer, Burak Sağlam isimli 5 öğrenci ise “Şiddetin Azaltılması Sosyal Model Tasarım Platformu (Asabiyet Temelli Toplumsal Uyum ve Sorun Çözme)” isimli projeyle katıldı.

sosyalfest-yarislarina-kirikkale-damgasi2.jpg

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan, "SOSYALFEST gibi önemli bir etkinlikte öğrencilerimizin başarılı projelerle yer alması, Üniversitemiz adına çok kıymetli. Üniversitemizin sosyal bilimler alanındaki üst düzey performansı ve öğrenci potansiyeli, bu önemli etkinlikte sergilenen başarıyla bir kez daha ortaya konmuştur. Genç araştırmacılarımızın bu tür platformlarda kazandıkları deneyimler, sosyal bilimlere sağladıkları değer bakımından çok önemli. Bu başarılar, Üniversitemizin sosyal bilimlerdeki üstün niteliklerini daha da vurgulamaktadır. Şuayyip hocamıza yoğun idarecilik işleri arasında özveri ile çalışarak başvuru sayısı binleri bulan bu yarışmada bizlere büyük bir gurur yaşattığı için tüm içtenliğimle teşekkür ederim. Çok değerli öğrencilerimizi gösterdikleri bu büyük başarıdan dolayı gönülden tebrik ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 215 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.