Ulusal tıpçıların başvuruları kabul edildi

Ulusal tıpçıların başvuruları kabul edildi
 İnternet Editörü
Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesinin akreditasyon başvurusunu değerlendirmek üzere Kırıkkale’ye gelen Ulusal Tıp Eğitimi Akreditasyon Kurulu, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ersan Aslan’ı ziyaret etti

TIP FAKÜLTESİNİN BAŞVURUSU KABUL EDİLDİ

TEPDAD’a (Tıp Eğitimi Programlarını Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği) yapmış olduğu akreditasyon başvurusu kabul edilen Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesinde değerlendirme çalışmaları yapmak üzere Kırıkkale’ye gelen Ulusal Tıp Eğitimi Akreditasyon Kurulu, Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan’ı ziyaret etti. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarete Ulusal Tıp Eğitimi Akreditasyon Kurulu Başkanı Dr. Fatma Sedef Tunaoğlu, Kurul Üyeleri Dr. Sümer Mamaklı, Dr. Bezmi Cem Boneval, Dr. Melis Naçar ve Dr. Mustafa Turan ile Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Esra Dilek Keskin, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Atike Tekeli Kunt ve Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Turgut Deniz katıldı.

ulusal-tipcilarin-basvurulari-kabul-edildi.jpg

İNCELEMELER 16 ŞUBAT’A KADAR DEVAM EDECEK

Ziyarette Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, akredite olan fakülte ve bölümler ile akreditasyon çalışmaları Ulusal Tıp Eğitimi Akreditasyon Kurulu’na anlattı. Ulusal Tıp Eğitimi Akreditasyon Kurulu Başkanı Dr. Fatma Sedef Tunaoğlu, Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesinde yapılacak akreditasyon değerlendirmesi ve değerlendirme sonrası süreç hakkında Rektör Aslan’a bilgi verdi. Akreditasyon çalışmalarına önem veren bir Üniversite olduklarını belirten Rektör Aslan, misafirlerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Ulusal Tıp Eğitimi Akreditasyon Kurulu, 16 Şubat’a kadar Tıp Fakültesinde incelemelerde bulunacak.

Bu haber toplam 87 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.