Vefa Valizinin son durağı Kırıkkale

Vefa Valizinin son durağı Kırıkkale
Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde verilen Kurtuluş Mücadelesine duyulan minneti göstermek üzere başlatılan Atatürk'e Vefa Valizi Projesi’nin son duraklarından birisi Kırıkkale oldu.

Vefa valiziyle birlikte gönüllü öğretmenlerden oluşan heyeti ağırlayan Kırıkkale Millî Eğitim Müdürü Rıza Aydın, projede görev alan öğretmenlere çalışmalarında başarılar diledi.

HEYETİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ AYDIN AĞIRLADI

Atatürk'e Vefa Valizi’nin son duraklarından birisi Kırıkkale oldu. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde verilen kurtuluş mücadelesine olan minneti göstermek üzere, öğrenciler arasında birlik ve beraberliği sağlamak ve farkındalık oluşturmak amacıyla “2. Geleneksel Türkiye Geneli Atatürk’e Vefa Valizi” projesi kapsamında gönüllü öğretmenlerden oluşan bir heyet, Kırıkkale Millî Eğitim Müdürü Rıza Aydın’ı ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aydın, projede görev almalarından dolayı öğretmenlere teşekkür ederek bir süre görüşme yaptı.

vefa-valizinin-son-duragi-kirikkale2.jpg

PROJENİN AMACI

Atatürk'e Vefa Valizi Projesi, Ankara Yenimahalle Dr. Ufuk Ege Anaokulu sorumluluğunda, Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde verilen Kurtuluş Mücadelesine duyulan minnetimizi göstermek üzere, Türk Milli Eğitim kanun, yasa, yönetmelik ve eğitim programlarında yer alan Atatürk ile ilgili etkinliklerle, öğrenciler arasında birlik ve beraberliği sağlamak ve farkındalık yaratmak amacıyla 2021 yılında başlatılmıştı. Proje için,3 adet valiz yola çıkarak Türkiye'yi dolaştı ve 45 il, 103 okul (Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Lise), 200 öğretmen ve 3-17 yaşlarında 3000 öğrencinin öğretmenleri ile hazırladığı Atatürk ile ilgili ürünleri topladı. Vefa Valizinin son durağı Kırıkkale oldu.

Bu haber toplam 476 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.