Yurt öğrencilerinden kitap okuma etkinliği

Yurt öğrencilerinden kitap okuma etkinliği
 Muhabir
Kırıkkale Kızılırmak Yurt Müdürlüğü, Kitap ve Kütüphane Haftası kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza attı. Yurt bahçesinde öğrencilerle bir araya gelen yurt yönetimi, kitap okuma keyfini hep birlikte yaşadı.

KİTAP OKUMAK ÖZGÜRLEŞTİRİR

Etkinlikte, öğrenciler kitap okuma alışkanlığının önemini anlatan sunumlar izlediler ve çeşitli kitaplar hakkında bilgi edindiler. Çay ve kuru pasta ikramıyla keyifli bir ortamda gerçekleştirilen etkinlikte, kitap okumayı teşvik etmek için kitap hediyeli çekiliş de düzenlendi. Kızılırmak Yurt Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; "Bu etkinliği düzenleyerek öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlığını geliştirmeyi ve onları kitap sevgisiyle buluşturmayı amaçladık. Kitapların insanoğlunun en değerli hazinelerinden biri olduğuna inanıyoruz ve bu hazinelerin keşfedilmesine katkıda bulunmak istiyoruz."

yurt-ogrencilerinden-kitap-okuma-etkinligi2.jpg

RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU

Etkinliğe katılan öğrenciler de kitap okumaktan duydukları keyfi dile getirdiler ve bu tür etkinliklerin düzenlenmesinin kendileri için çok motive edici olduğunu ifade ettiler. Kızılırmak Yurt Müdürlüğü'nün düzenlediği bu anlamlı etkinlik, kitap ve kütüphanelerin öneminin farkında olmamızı ve bu değerlere sahip çıkılmasına fırsat sundu.

Bu haber toplam 37 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.