Biletlere bayram zammı! Çoğu bilet şimdiden tükendi

Biletlere bayram zammı! Çoğu bilet şimdiden tükendi
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de tedbirler alındı. Kırıkkale’den memleketlerine gitmek isteyenler haftalar öncesinden biletleri tüketti.

BAZI GÜZERGAHLAR İÇİN EK SEFER

Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de önümüzdeki hafta idrak edeceğimiz Ramazan Bayramı’nın heyecanı yaşanıyor. Kırıkkale’den başka illerdeki memleketlerine ya da seyahat etmek amacıyla gidecek olan vatandaşlar biletleri şimdiden tüketti. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, ulaşım alanında gerekli tedbirlerin alındığını duyursa da, bazı güzergahlar ve iller için otobüs firmaları ek sefer düzenleme kararı aldı.

biletlere-bayram-zammi-cogu-bilet-simdiden-tukendi2.jpg

BİLET FİYATLARINA BAYRAM ZAMMI

Ramazan Bayramına sayılı günler kala Kırıkkale genelinde seyahat hareketliliği yaşanırken bilet fiyatlarına uygulanan bayram zammı da dikkatlerden kaçmıyor. Ramazan Bayramı tatilinin 9 gün olması sebebiyle memleketine gitmek veya gelmek isteyen vatandaşlar biletleri tüketti. Otobüs firmalarına verilen ek sefer izniyle birlikte yapılan bayram zammı ise gözlerden kaçmadı. Ramazan Bayramı tatilinin 9 gün olarak belirlenmesinden sonra bayramı memleketinde geçirmek isteyen vatandaşlar biletleri tüketti.

biletlere-bayram-zammi-cogu-bilet-simdiden-tukendi4.jpg

50-100 TL ARASINDA ZAM İDDİASI

Kırıkkale’de bazı firma yetkilileri, bayram dolayısıyla seyahat hareketliliğinin olduğunu söylerken özellikle 6-7-8 Nisan tarihleri arasındaki tüm biletlerin tükendiğini aktardı. Bazı vatandaşlar ise bazı otobüs firmalarının Ramazan Bayramı’nı fırsat bilerek bilet fiyatlarına 50-100 TL arasında zam yaptıklarını iddia etti. Bu durumdan olumsuz şekilde etkilenen vatandaşlar, yetkililerin olaya müdahale ederek soruna çözüm getirmesi talebinde bulundular.

Bu haber toplam 307 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ekonomi