Çiftçiler bakanlık duyurdu! Başvuru yapabilirsiniz

Çiftçiler bakanlık duyurdu! Başvuru yapabilirsiniz
 İnternet Editörü
2023 yılı buzağı desteği kapsamında ikinci dönem Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale'de de başladı. Üreticilere sağlanacak olan destekler için ülke genelindeki İl Tarım ve Orman Müdürlükleri açıklamalarda bulunmaya devam ediyor.

DESTEK ÖDEMELERİ YAPILIYOR

Nisan ayında da tarımsal üretimi artırabilmek ve üreticilerin maliyetlerini azaltabilmek için çeşitli destek ödemeleri Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından hesaplara aktarılacak. Geçtiğimiz aylarda cuma günleri farklı alt başlıklardan oluşan tarımsal destek ödemeleri sağlanırken, nisan ayında da cuma günleri tarımsal destek ödemelerinin verilmesi bekleniyor.

ciftciler-bakanlik-duyurdu-basvuru-yapabilirsiniz-2.jpg

ÇİFTÇİLER İÇİN DUYURULAR YAPILDI

Tarımsal desteklere ve farklı programlar çerçevesinde yapılacak olan yardımlara dair gelişmeler çiftçiler tarafından yakından takip edilirken, ülke genelindeki farklı illerde bulunan Tarım ve Orman Müdürlükleri de destek başvurularına dair resmi internet sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınladıkları duyurular ile bilgilendirmede bulunuyorlar.


BUZAĞI DESTEKLEMESİ BAŞVURUSU

Kırıkkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre 2023 yılı ikinci dönem buzağı desteklemesi müracaatları başladı. Söz konusu başvurular 17 Haziran 2024 tarihine kadar devam ederken, Üretici/yetiştirici birliklerine üye olanlar; üyesi oldukları birliğe, birlik üyesi olmayanlar; İl/İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne başvurularını gerçekleştirebilecekleri belirtildi. Söz konusu buzağı desteklemesi başvurularının başlamasının ardından Kırıkkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün sosyal medya hesabında yer aldı.

Bu haber toplam 146 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ekonomi