İŞKUR, Kırıkkale’de piyasa araştırması yapıyor

İŞKUR, Kırıkkale’de piyasa araştırması yapıyor
İŞKUR Kırıkkale İl Müdürü Ferhat Metin, 2024 yılı işgücü piyasası araştırması için sahaya indiklerini dile getirdi. Müdür Metin, Kırıkkale’de 204 işletmeyle yüz yüze görüşüldüğünü ve araştırma rapor verilerinin hazırlandığını söyledi.

TEMEL VERİLER TOPLANIYOR

Kırıkkale’de İŞKUR Müdürlüğü tarafından 15 Nisan-17 Mayıs tarihleri arasında 2024 yılı 2024 yılı işgücü piyasası araştırması yapılıyor. Müdür Ferhat Metin, işgücü Piyasası Araştırması için İş ve Meslek Danışmanları tarafından Kırıkkale’de 204 işletmeyle yüz yüze görüşerek araştırma raporunun temel verilerini toplamaya başladıklarını belirtti. Metin, Kırıkkale’nin işgücü piyasasını izleme değerlendirme sistemini oluşturarak, gelecek istihdam ve eğitim ihtiyacını belirlemek amacıyla işgücü piyasası araştırmaları yaptıklarını ifade etti.

kur-kirikkalede-piyasa-arastirmasi-yapiyor-2.jpg

ARAŞTIRMALAR YOL GÖSTERECEK

Metin, “Araştırma istatistiki amaçlarla olup, derlenen bilgiler kurumumuz tarafından işgücü piyasası taleplerini belirlenmesinde kullanılacaktır. Böylece, işverenlere ve iş arayanlara daha iyi hizmet sunmamızda araştırma sonuçları bize yol gösterecektir” dedi. Metin, 2024 yılı İşgücü piyasası Araştırmasına verdikleri bilgilerle Katkı sağlayan İşletmelerimize teşekkür ederken, 2024 yılında ilimizde istihdamın artması ve korunması temennisinde bulundu.

Bu haber toplam 644 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ekonomi