Kırıkkale'de tarım sektörüne destek

Kırıkkale'de tarım sektörüne destek
 İnternet Editörü
Kırıkkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer, 5 Ocak 2024 tarihli Ticaret Sicil Gazetesinde yayınlanarak resmen kuruldu.

Türkiye Ürün İhtisas Borsası’nda (TÜRİB) ELÜS alım-satımı yapmak isteyen tüm mudi ve yatırımcılara yeni hasat döneminde hizmet verecek olan Anadolu ÜPAK A.Ş’nin Genel Müdürü Ali Cem Suca’yı Kırıkkale’de ağırladık.

BAŞKAN SÜMER, GENEL MÜDÜR SUCA’YI AĞIRLADI

23 Ticaret Borsasının işbirliğinde 5 Ocak 2024 tarihli Ticaret Sicil Gazetesinde yayınlanarak resmen kurulan Anadolu ÜPAK A.Ş.’nin Genel Müdürü Ali Cem Suca Kırıkkale Ticaret Borsasına ziyarette bulundu. Ziyarette Kırıkkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer Anadolu ÜPAK’ın yol haritası ile ilgili bilgiler aldı. Ziyaretin ardından Başkan Harun Sümer’in başkanlığında, Anadolu ÜPAK A.Ş Genel Müdürü Ali Cem Suca, Genel Sekreter Selda Mutlu, Tescil Müdürü Berat Uludoğan, TMO-TOBB Lidaş Şube Müdürü Fatih Rüştü Yücel ve TOBB Lidaş Bilgi İşlem Yetkilisi Kaan Yiğit’in katılımıyla toplantı gerçekleştirildi.

ARACILIK HİZMETİ VERECEK

Ticaret Borsası Başkanı Sümer’in başkanlığında gerçekleşen toplantıda 2024 hasat sezonunda faaliyetlerini gerçekleştirmeye başlayacak olan Anadolu ÜPAK A.Ş.’nin çalışmalarının hızlandırılması değerlendirildi. Başkan Sümer “Anadolu ÜPAK (Ürün Piyasası Aracı Kurumu) 5 Ocak 2024 tarihli Ticaret Sicil Gazetesinde yayınlanarak resmen kuruldu. Anadolu Ürün Piyasası Aracı Kurumu, tüm mudi ve yatırımcılara, TÜRİB’de Elüs ve Elüs’e dayalı vadeli işlem sözleşmelerinin alım-satımında aracılık hizmeti vermek için kurulmuştur. Mudi/yatırımcı kaydı ve alım-satım emirlerinin TÜRİB’e iletimi ile takas ve saklama konularında hizmet verecektir. Şirketin Kırıkkale’de çalışmalarını kolaylıkla sürdürebilmesi için tüm paydaşlar üzerine düşeni en iyi şekilde yerine getireceğine inanıyorum. Şirketin, Tarım müstahsilleri, tüketicileri ve finansmanı ile bir bütün olarak, tarımın ve ülkemizin gelişimine katkıda bulunacağına inanıyorum” dedi.

Bu haber toplam 355 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ekonomi