Kırıkkale’de tıraş fiyatlarına zam!

Kırıkkale’de tıraş fiyatlarına zam!
 İnternet Editörü
Son günlerde gıda ve diğer ürünlere yönelik zamlardan erkek ve kadın kuaförleri de nasibini aldı. Erkek saç kesim ücreti 150 TL'ye, kadın saç kesim ücreti ise 200 TL'ye yükseltildi.

FİYATLARDA GÜNCELLEME YAPILDI

Kırıkkale'de uzun zamandır zamlanmayan erkek berberi ve kadın kuaför hizmetlerinin ücretlerine zam tarifesi uygulandı. Esnaf ve Sanatkarları Odası ile Berberler ve Kuaförler Odası tarafından alınan karar doğrultusunda erkek saç kesimi, kadın saç kesimi, çocuk saç kesimi ile diğer bakım ücretlerine yönelik zam yapıldı. Erkek saç kesim ücreti 150 TL'ye, kadın saç kesim ücreti ise 200 TL'ye yükseltildi. Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Murat Birdal, "Uzun zamandır ücretlerimizde güncelleme yapmıyorduk. Son dönemde artan fiyatlardan bizlerde etkilendik. Bu nedenle aldığımız karar doğrultusunda fiyatlarımıza zam yapma zorunda kaldık" dedi.

kirikkalede-tiras-fiyatlarina-zam2.jpg

DAMAT TRAŞI BİN TL, GELİN BAŞI 3 BİN TL

Düğün hazırlığında olan çiftleri de üzen bu karar 1 Şubat tarihi itibariyle uygulanmaya başlayacak. Gelin başı (normal makyaj dahil) 3 bin TL, porselen makyaj ise 2 bin TL oldu. Damat tıraşı fiyatı da bin TL oldu. Erkek Berberi Rayiç Listesi (1. Sınıf) ile Bayan Kuaförleri Rayiç Listesi yapılan işin çeşitliliğine göre de değişiklik gösterecek. Bakımına düşkün olan kadın ve erkekleri yakından ilgilendiren bu karar doğrultusunda nasıl bir tavır sergileyeceği ise merak konusu.

kirikkalede-tiras-fiyatlarina-zam4.jpg

Bu haber toplam 2336 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ekonomi