MKE’den Kırıkkale’ye fabrika müjdesi

MKE’den Kırıkkale’ye fabrika müjdesi
 Muhabir
AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, MKE A.Ş Genel Müdürü İlhami Keleş'i ziyaret etti. Kaplan, “Bu yıl içerisinde inşaatına başlanılacak olan yeni Mühımmat Fabrikamız ile ilgili görüşme sağladık” dedi.

TAŞERON ÇALIŞANLARI İSTİHDAM EDİLECEK

Savunma sanayinin bel kemiği olan Kırıkkale, bünyesine aldığı ve alacağı yatırımlarla geleceğe emin adımlarla ilerliyor. Bu kapsamda AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, MKE A.Ş Genel Müdürü İlhami Keleş'i ziyaret etti. Kaplan, “Bu yıl içerisinde inşaatına başlanılacak olan yeni Mühımmat Fabrikamız ile ilgili görüşme sağladık” ifadesinde bulundu. mkeden-kirikkaleye-fabrika-mujdesi.jpg

MAVİ YAKA İŞÇİLERİN ÜCRETLERİ GÖRÜŞÜLDÜ

Kaplan, “MKE A.Ş bünyesinde çalışan taşeron personellerimizin kurum bünyesinde kurulacak şirkette istihdam edilmesi konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Mavi yaka işçilerimizin saatlik ücretleri ile ilgili istişarelerde bulunduk. Personel alımı için geçtiğimiz hafta yapılan yazılı sınav sonuçları önünüzde ki hafta açıklanacak ve ardından mülakat süreci ivedi bir şekilde başlayacaktır” dedi.

Bu haber toplam 1118 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.