Ahmet Önal’a elini uzatmamıştı! ‘O’ şehit annesi Saygılı'yı evinde ağırladı

Ahmet Önal’a elini uzatmamıştı! ‘O’ şehit annesi Saygılı'yı evinde ağırladı
 İnternet Editörü
Geçtiğimiz günlerde şehitlik ziyaretinde CHP Milletvekili ve Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Önal'a elini vermemesi üzerine gündeme gelen şehit annesi Asiye Çelik, AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı'yı evinde ağırladı.

ELİNİ VERMEYEREK TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. Yıldönümü nedeniyle şehitlikte düzenlenen törende Şehit Piyade Er Ümit Çelik’in annesi Asiye Çelik, CHP Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Ahmet Önal'a elini vermeyerek CHP'nin terör yandaşlarına olan yakınlığına tepki göstermişti. Şehit annesi Asiye Çelik’in görüntülerde Önal'a soğuk davrandığı ve selamına karşılık vermediğinin görülmesi üzerine ulusal basında yer almıştı. Çelik, 2 gün sonra Saygılı’yı iftar yemeğine davet etti.

ahmet-onala-elini-uzatmamisti-o-sehit-annesi-saygiliyi-evinde-agirladi2.jpg

ACILARIMIZ DÜN GİBİ HALA TAZE

AK Parti Milletvekili Mustafa Kaplan’ın da yer aldığı iftar davetinde şehit annesi Asiye Çelik, 'Bir şehit annesi olarak milletin evlatlarına kurşun sıkanlara selam gönderenlerle aynı safta duranların bir şehit annesinin elini öperek olanları unutturamayacağını, acılarının dün gibi taze olduğunu ifade etti.

BU GURURU ŞEREFLE TAŞIYORUZ

İftar için şehit ailesinin misafiri olan AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, Kırıkkale'nin milli ve manevi değerleriyle övünen kadim insanlarla dolu bir şehir olduğunu ifade etti. Saygılı, "Türk milletinin kahramanı, hemşehrimiz şehit Piyade Er Ümit Çelik’in muhterem annesi Asiye annemizin iftar davetine Milletvekilimiz Mustafa Kaplan ile birlikte icabet ettik. Şehidimizin emaneti ile iftar yapmanın şeref ve bahtiyarlığını yaşadık. Vatan hem şehitlerimize hem de onların bizlere kalan emanetlerine minnettar. Bizler şehitlerimizin gururunu şerefle taşıyoruz. Onlara layık olabilmek için ne vatanımızdan nede milli manevi değerlerimizden taviz vermiyoruz" dedi.

Bu haber toplam 562 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.