Akyön’den Kalefest’e tam destek

Akyön’den Kalefest’e tam destek
Kırıkkale Valiliği önderliğinde gerçekleştirilecek olan Kalefest için Türkiye Bisiklet Federasyonu As Başkanı Bahattin Akyön’den tam destek geldi.

Akyön, “Halkımızın katılımıyla "Kırıkkale’mizin Tanıtım Günleri-Kalefest2024 adlı önemli organizasyon gerçekleşecek” dedi.

KIRIKKALE’Yİ DÜNYAYA TANITTIK

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas’ı ve Festival Tertip Komitesi üyelerini tebrik eden Külliye Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Akyön “ Halkımızın katılımıyla "Kırıkkale’mizin Tanıtım Günleri - Kalefest2024 adlı önemli organizasyon gerçekleşecek. Biz her zaman şunu dedik, bir il kültüyle, sanatıyla, sporuyla, turizm imkanları ile, sanatsal faaliyetleri ve başarılı isimleri ile öne çıkar.”

akyonden-kalefeste-tam-destek-2.jpg

TÜRKİYE’DE BİR İLK KÜLLİYE YAPTIK

“Bunları da tanıtmanın yolu ülke çapında organizasyonlar yapmaktan geçer. Biz Cidde Ataşeliğimiz dönemi bunu yaptık. Kırıkkale’yi tanıttık. UCİ dünya takviminde olan Uluslararası Bisiklet yarışmaları yaptık. Türkiye’de bir ilk külliye yaptık. Ama hep yalnız bırakıldık. Kibir abidelerinin engelleri ile karşılaştık. Kendini her şeyin üstünde sanan herifi naşeriflere denk geldik.”

EMEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

“Ama şimdi Kırıkkale’de halkın gönlünü kazanan gönüllerin Valisi ve onun başarılı ekibi var. Bu Kırıkkale için bir şans. Bir nimet ve bir güzellik. Bu festivale tam destek veriyoruz. Gerek Külliye ve gerekse Bisiklet anlamında tanıtım için üzerimize düşeni fazlası ile yapmaya hazırız.
Kırıkkale artık iyi şeyler ile ülke gündeminde. Sayın Valimize ve ekibine çok teşekkür ediyoruz."

Bu haber toplam 149 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.