Aybimaş, Bahçelievler şubesini açtı

Aybimaş, Bahçelievler şubesini açtı
 Muhabir
Kırıkkale'de alışveriş sektörünün önemli kuruluşları arasında yer alan Aybimaş AVM, büyümeye devam ediyor. Her mahallede şubeleşen Aybimaş AVM, Bahçelievler Mahallesi'nde şube açarak vatandaşın hizmetine sundu.

HEP BİRLİKTE DUALAR EDİLDİ

Gıda sektöründe Kırıkkale'de önemli çalışmalara imza atan Aybimaş AVM, her mahallede şube açmaya ve büyümeye devam ediyor. Yıllardır ekonomiye ve istihdama katkı sağlayan Aybimaş AVM, Bahçelievler Mahallesi 708. Sokak Miray Apartmanı No: 37 üzerinde şubesinin açılışını gerçekleştirdi. Açılışa, Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Aybimaş AVM Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Ayan, ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları ile çok sayıda davetli katıldı. Duaların edilmesiyle birlikte işletmenin açılış kurdelesi kesildi.

aybimas-bahcelievler-subesini-acti-2.jpg

AÇILIŞA ÖZEL İNDİRİM YAPILDI

Kırıkkale'de her geçen gün büyüyen Aybimaş AVM yönetimini tebrik eden Vali Makas, emeği geçen herkese teşekkür etti. Kırıkkale'de gıda sektöründe önemli bir çalışmaya imza attıklarını dile getiren Makas, "Hem ekonomiye hem de istihdama büyük katkılar sunuyor. Aybimaş AVM yetkililerine çalışmalarında başarılar diliyorum. İnşallah Kırıkkale ve diğer bölgelerde daha büyük çalışmalara imza atarlar" dedi. Açılışın ardından protokol üyeleri mağazayı gezdi. Açılışa özel gıda ürünlerinde çeşitli inidirimler uygulandı.

Bu haber toplam 3746 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.