Balışeyh Gençlik Merkezi’nden anlamlı ziyaret

Balışeyh Gençlik Merkezi’nden anlamlı ziyaret
 Muhabir
Balışeyh Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Üçler Canatan ve Gençlik Merkezi personelleri Yenigün Gazetesi’ni ziyaret etti. Canatan, spor ve kültürel etkinliklere büyük önem veren Yenigün Gazetesi’ne bu desteklerinden dolayı teşekkür etti.

ŞEN VE YAHŞİ İLE BİR ARAYA GELDİLER

Sosyal, kültürel ve spor alanında önemli çalışmalara imza atan Balışeyh Gençlik Merkezi, ilçede bulunan çocuklara yönelik anlamlı farkındalık oluşturuyor. 7’den 70’e herkesin sevgisini ve takdirini toplayan Balışeyh Gençlik Merkezi, görevli personellerinin başarılı çalışmaları da herkesten büyük beğeni alıyor. Yapılan farkındalık çalışmalarıyla ilgili Balışeyh Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Üçler Canatan, Gençlik Lideri Gökçen Leyla Şen ve Gençlik Lideri Onur Öcal Yenigün Gazetesi’ni ziyaret etti.

ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPILIYOR

Yenigün Gazetesi İmtiyaz Sahibi İlyas Şen ve CEO Kadir Yahşi ile bir araya gelen Balışeyh Gençlik Merkezi yetkilileri, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Şen ve Yahşi, Balışeyh Gençlik Merkezi personellerine yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Canatan, spor ve kültürel etkinliklere büyük önem veren Yenigün Gazetesi’ne bu desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Bu haber toplam 494 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.