Balışeyh Kaymakamı Çelebi veda etti

Balışeyh Kaymakamı Çelebi veda etti
 İnternet Editörü
Balışeyh Kaymakamı Ramazan Çelebi, Balışeyh’te Kaymakamlık görevine veda etti. Herkesten helallik isteyen Çelebi, “Görev süremiz boyunca Balışeyh için her alanda mücadele ettik” dedi.

ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK

Yaklaşık 1 yıl önce Balışeyh’te Kaymakamlık görevine başlayan Ramazan Çelebi, stajını tamamlamak üzere yurt dışına gidecek. Kaymakamlık görevine veda eden Çelebi, “10.10.2023 tarihinde başladığım Balışeyh Kaymakam Vekilliği görevimden İçişleri Bakanlığınca düzenlenecek Dil eğitimi ve Yurtdışı programına katılmam dolayısıyla bugün itibari ile vazifemden ayrılıyorum. Geçen yedi ay içerisinde Balışeyh ‘te bulunmaktan, Balışeyh’imize ve çok kıymetli Balışeyhli hemşehrilerime hizmet etmekten, sorunların çözümüne katkı sağlamaktan, istek ve önerilerin karşılanmasına emek ve mesai vermiş olmaktan büyük onur ve mutluluk duymaktayım.”

HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

“Bu vesile ile öncelikle bilgi, deneyim ve tecrübelerinden yararlandığım desteklerini bir an olsun esirgemeyen Valimiz Mehmet Makas’a şükranlarımı sunarım. Görev sürem boyunca destek ve işbirliğinden dolayı Belediye Başkanımıza, birlikte mesai yaptığımız ilçemizdeki kamu kurumlarının yöneticiliğini üstlenen birim müdürlerimize, özveri ve sorumluluk bilinci ile görevlerini sürdüren çalışma arkadaşlarıma, siyasi partilerimizin temsilcilerine, muhtarlarımıza, özel sektör temsilcilerine, baş tacımız Gazilerimize, Şehit yakınlarımıza ve Balışeyh halkına şahsıma gösterdikleri ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle siz değerli Balışeyh’li hemşerilerime ve mesai arkadaşlarıma veda ediyor, dualarınızda her daim olmak temennisiyle Allah’a ısmarladık diyor, sizlerden helallik istiyorum. Sonsuz sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Allah’a emanet olunuz.

Bu haber toplam 57 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.