Devletin gülen yüzü, halkın yanında

Devletin gülen yüzü, halkın yanında
 Muhabir
Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, esnaf ziyaretleri kapsamında Cumartesi Pazarı'nı ziyaret etti. Vali Makas, pazar esnafları ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti, istek ve taleplerini dinledi.

SORUN VE TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Vali Makas, tezgahları gezerken esnaflarla sohbet ederek ürünler hakkında bilgi aldı. Esnaflar da Vali Makas'a ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ettiler. Vatandaşlarla da sohbet eden Vali Makas, alışveriş fiyatları ve pazarın genel durumu hakkında bilgi aldı. Vatandaşlar da Vali Makas'a pazarın güzel olduğunu ve fiyatların uygun olduğunu söylediler.

devletin-gulen-yuzu-halkin-yaninda-2.jpg

ESNAFLAR MEMNUNİYETLE KARŞILADI

Vali Makas, ziyarette yaptığı açıklamada, Kırıkkale'de esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu söyledi. Makas, esnafların her zaman yanında olduklarını ve sorunlarının çözümü için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

devletin-gulen-yuzu-halkin-yaninda-4.jpg

Vali Makas, pazarcı esnaflarına hayırlı, bereketli ve bol kazançlar, vatandaşlara da hayırlı pazarlar temennisinde bulundu. Vali Makas'ın bu ziyareti esnaf ve vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Bu haber toplam 207 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.