Erdoğan’dan Kırıkkale’ye müjde!

Erdoğan’dan Kırıkkale’ye müjde!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ulaşım alanında büyük önem arz eden Kırıkkale-Çorum Yüksek Hızlı Tren projesi hakkında müjdeyi verdi. Erdoğan, projenin hazırlandığını ve ihale çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi.

ALTYAPI VE ÜSTYAPISIYLA YENİLEDİK

31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Samsun’a gelen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak ve Tekirdağ’ın ardından 3. mitingini Samsun Cumhuriyet Meydanı’ndan yaptı. Hızlı tren projesindeki aşama hakkında bilgi veren Recep Tayyip Erdoğan, “Samsun’da demiryolu hatlarının tamamını yeniledik. Samsun-Sivas arasında 431 km’lik demiryolu hattını tüm altyapı ve üstyapısıyla birlikte yeniledik.”

erdogandan-kirikkaleye-mujde2.jpg

KISA SÜREDE DOĞALGAZ İLE BULUŞTURACAĞIZ

“Samsun, Amasya, Çorum, Kırıkkale hızlı tren hattının ilk etabını oluşturan Kırıkkale-Çorum projesini hazırladık, ihale çalışmaları devam ediyor. Toplamda 19 bin dekar araziyi sulayacak barajların yapımına devam ediyoruz. Samsunlu çiftçilerimize yaklaşık 4 milyar TL tutarında destek verdik. Enerjide 306 bin abonesi olan Samsun ve 16 ilçesini doğalgaza kavuşturduk. Ayvacık ilçemizi de en kısa sürede doğalgazla buluşturacağız” şeklinde konuştu.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Bu haber toplam 2383 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.