Gazeteci İlyas Şen sordu, Başkan Önal cevapladı
YEŞİL VADİ SU ARITMA BİRLİĞİ’NDE İNCELEME YAPTILAR
Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında yerel ve ulusal medya temsilcileriyle bir araya geldi. Yeşil Vadi Su Arıtma Birliği’ni gezdirerek, son dönemde gündem olan çamurlu sular hakkında sorunun neden kaynaklandığına dair basın mensuplarıyla incelemeler yaptı.
MERAK EDİLEN SORULAR GÜNDEME GELDİ
Ziyaret ve incelemelerin ardından Kırıkkale TV İmtiyaz Sahibi ve Yenigün Gazetesi İmtiyaz Sahibi İlyas Şen, Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın düzenlediği toplantıda önemli sorunları gündeme getirdi. Şen, “Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’a merak ettiklerimizi sorduk?
*Su da ARASENİK var mı?
* Bu hızla alt yapı yapımı devam ederse, alt yapının bitmesi için 70 yıl mı bekleyeceğiz?
* filtrelerin maliyeti 216 milyon TL Kırıkkale’nin içme suyuna kavuşabilmesi için bu para harcanamaz mı?
* Önceki dönem su kuyularını neden kapattınız?
*Kızılırmak suyu haricinde alternatif su kaynağı çalışmanız var mı?” şeklinde sorularını iletti. Önal, konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.