Hastanede çocuklar için 23 Nisan sürprizi

Hastanede çocuklar için 23 Nisan sürprizi
 Muhabir
Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Servisi ve Hastane Kreşinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

EĞLENCELİ VAKİT GEÇİRDİLER

Başhekim Op. Dr. Yusuf Albayrak, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Servisi'ni ziyaret ederek minik hastaları ve ailelerini ziyaret etti. Geçmiş olsun dileklerini ileten Başhekim Albayrak, miniklerin bayramlarını kutladı ve hediyeler dağıttı. Serviste süslemeler yapılarak, palyaço gösterileri ve müzik eşliğinde eğlenceli vakit geçirildi. Hastane Kreşinde de çocuklar için özel olarak hazırlanan programlar ve oyunlar ile bayram coşkusu yaşandı.

hastanede-cocuklar-icin-23-nisan-surprizi-2.jpg

PROGRAM BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Başhekim Op. Dr. Yusuf Albayrak, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı, hasta yatan miniklerimizi ve kreş öğrencilerimizle birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu anlamlı günün ruhuna yakışır şekilde, onlara keyifli ve unutulmaz anılar yaşatmak için çaba gösterdik.

hastanede-cocuklar-icin-23-nisan-surprizi-4.jpg

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e bu güzel günü armağan ettiği için minnettarız. Tüm çocuklarımızın bayramını kutluyor, sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyoruz. "Etkinliklere, hastane çalışanları ve veliler de yoğun ilgi gösterdi.

Bu haber toplam 61 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.