Kaletepe’de Akpınar takdir topluyor

Kaletepe’de Akpınar takdir topluyor
 Muhabir
Kaletepe Mahallesi Muhtar Adayı Yasemin Akpınar, mahalle sakinlerinden takdir topluyor. Yapacağı projelerini vatandaşalar anlatan Akpınar, mahalleye kadın eli değmesi gerektiğini bu nedenle bu göreve talip olduğunu dile getirdi.

İNŞALLAH BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimine sayılı günler kala siyasi kulisler hareketlenmeye devam ediyor. Hem belediye başkan adayları hem de muhtar adayları seçmenin kapısını çalarak yapacakları projeler kapsamında destek istiyor. Bu kapsamda Kaletepe Mahallesi Muhtar Adayı Yasemin Akpınar, yapacağı projelerle halkın gönlünü kazanmaya devam ediyor. Akpınar, “Birlik ve beraberlik içerisinde inşallah bu seçimi kazanacağız.”

kaletepede-akpinar-takdir-topluyor2.jpg

PROJELERİMİZ MAHALLEYE DEĞER KATACAK

Vatandaşların her alanda sorun ve taleplerini dinlediklerini dile getiren Akpınar, “Mahallemizin çözüm bekleyen bazı problemleri var. İnşallah bu problemlerin çözüme kavuşması için el birliğiyle çalışma sergileyeceğiz. Halkımızın destekleriyle inşallah muhtarlık görevine talibim ve bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğime inanıyorum. Yapacağımız projelerimiz inşallah mahallemize daha büyük değerler katacaktır” dedi.

Bu haber toplam 213 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum