Kazanan Yiğit Hamza oldu! Bekle Dubai bir Yiğit geliyor

Kazanan Yiğit Hamza oldu! Bekle Dubai bir Yiğit geliyor
 Muhabir
Kırıkkale'de SMA Tip-1 kas hastası Yiğit Hamza Demir için devam eden kampanya mutlu final yaptı. Demir için toplanan yardım miktarı yüzde 100 oranına ulaştı. Yiğit Hamza Demir, şimdi yurtdışında tedavi görecek.

Kırıkkale'nin tek SMA Tip-1 hastası olan ve yaklaşık 2,5 yıldır tedavisi için süren yardım kampanyası mutku şekilde sonuçlandı. Valilik izinli üçüncü kampanyasının son virajında Kırıkkale'nin önde gelen isimleri geçmişte olduğu gibi yine elini taşın altına koydu ve Yiğit Hamza Demir'e yeni bir umut, yeni bir doğum günü hediye etti.

img-20240521-wa0002.jpg

Kırıkkale TV İmtiyaz Sahibi-Gazeteci İlyas Şen'in koordinatörlüğünde Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı, birliktelik olduğunda Kırıkkale'de ne gibi güzel işlerin ortaya çıkacağına hep birlikte imza attılar.

Kumbarasında harçlık biriktiren çocuklardan, dolmuş parasını vererek yürümeyi tercih eden öğrencilere kadar birçok duygusal sahneye şahitlik eden canlı yayında 6 milyon 71 bin TL para toplandı. Canlı yayının finalini ise Aybimaş AVM Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Ayan yaptı

Ayan, yayın boyunca toplanan ana para miktarının eksik kalan 850 bin TL'sini bağışta bulundu. Yaklaşık 3 saat süren canlı yayının sonunda herkes mutluluk gözyaşları döktü. Yayına katılan '"3 Ahmet Başkan" verdikleri destekler ile büyük alkış aldı.

Bugüne kadar Yiğit Hamza için desteklerini esirgemeyen Sinerji A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Duman ve ailesi ise büyük katkılarda bulundu. Duman ailesi canlı yayında 600 bin TL yardımda bulundu.

Bu haber toplam 1941 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.