Kemal Kavlak: “Oturmuyoruz çalışıyoruz”

Kemal Kavlak: “Oturmuyoruz çalışıyoruz”
Göreve geldiği günden itibaren mahallenin sorunlarıyla yakından ilgilenen ve mahallenin ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında girişimlerde bulunan Gürler Mahallesi Muhtarı Kemal Kavlak, “Ne söz verdiysek hepsini yerine getiriyoruz” diye konuştu.

VAATLERİNİ BİR BİR YERİNE GETİRİYOR

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel yönetimler seçimlerinde yeniden aday olduğunu açıklayan Gürler Mahallesi Muhtarı Kemal Kavlak, mahallelinin sevgisini kazanmış durumda. Mahallenin ve mahallelinin sorunlarının giderilmesi noktasında köprü görevini en iyi şekilde yerine getiren ve seçim dönemindeki vaatlerini bir bir yerine getirdiklerini söyledi. Mahallenin ihtiyaçlarının giderilmesi yönünde kendilerine destek veren Kırıkkale Belediyesi ekiplerine teşekkür eden Muhtar Kavlak, aynı hizmet aşkıyla yollarına devam edeceklerini söyledi.

kemal-kavlak-oturmuyoruz-calisiyoruz2.jpg

OTURMUYORUZ ÇALIŞIYORUZ

Kırıkkale’nin en merkezi mahallelerinden birisi olan Gürler Mahallesinin Muhtarı Kemal Kavlak “31 Mart muhtarlık seçimleri öncesi mahallemizde hizmet adı altında ne söz verdiysek yerine getiriyorum. Bundan sonra da getireceğim de hiç kimsenin şüphesi olmasın. Oturmuyoruz çalışıyoruz. Mahallemize en güzel hizmeti yapmak için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Boş laflara karnımız tok. Bizler yapmış olduğumuz hizmetlerle inşallah takdir alacağız” dedi.

Bu haber toplam 280 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.