Kırıkkale Belediyesi memurlarına büyük zam!

Kırıkkale Belediyesi memurlarına büyük zam!
 İnternet Editörü
Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası BEM-BİR-SEN ile Kırıkkale Belediyesi arasında memurlarını ilgilendiren Sosyal Denge Sözleşmesi görüşmeleri sonuçlandı. Kırıkkale Belediyesi memurlarının sosyal dengelerinde yüzde 243’lük artış sağlandı.

“ÇALIŞANLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

BEM-BİR-SEN ile Kırıkkale Belediyesi arasında yapılan Sosyal Denge Sözleşme görüşmeleri anlaşma ile sonuçlandı. Yapılan görüşmelerin ardından belediyede görevli memurların sosyal denge sözleşmelerinde yüzde 243 artış üzerinde anlaşma sağlandı. Sözleşmeyi imzalayan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı “Kırıkkale Belediyemiz bünyesinde çalışan memurlarımızın ekonomik durumlarının daha da iyileştirmesi amacıyla Bem-Bir-Sen ile Sosyal Denge Sözleşmesini %243 zam oranıyla imzaladık. Çalışanlarımızın her zaman yanındayız. Kırıkkale’miz için çalışan mesai arkadaşlarıma hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu.

kirikkale-belediyesi-memurlarina-buyuk-zam2.jpg

BULUT’TAN BAŞKAN SAYGILI’YA TEŞEKKÜR

Memurlar adına sözleşmeye imza atan Bem-Bir-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Tuncay Bulut ise yaptığı konuşmasında “Bem-Bir-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı olarak Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı ile Sosyal Denge Sözleşmemizi %243 artırarak imzaladık. Sayın Başkanımıza Memur arkadaşlarımız adına teşekkür eder, Memur arkadaşlarımıza hayırlı bereketli olmasını dileriz” ifadelerine yer verdi.

Bu haber toplam 964 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.