Kırıkkale Belediyesi’nden şehitlere vefa

Kırıkkale Belediyesi’nden şehitlere vefa
 Muhabir
Kırıkkale Belediyesi, anlamlı bir projeye imza atarak şehir içi toplu taşıma araçlarında şehitlerin isimlerini ve fotoğraflarını otobüs tutacaklarına yerleştirdi.

YOLCULAR DUYGUSAL ANLAR YAŞADI

Nüfusuna oranla en fazla şehit veren illerden biri olan Kırıkkale’de, bu özel uygulama Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın talimatıyla hayata geçirildi. Belediye otobüslerinde yapılan bu düzenlemeyle, vatan uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerin isimleri her yolculukta vatandaşların ellerinde taşınıyor.

ehitlere-vefa3.jpg

Şehitlere olan minnetin somut bir örneği olarak değerlendirilen proje, hem farkındalık oluşturuyor hem de toplumsal hafızayı diri tutuyor.

ehitlere-vefa2.jpg

HATIRALARINI DAİMA YAŞATACAĞIZ

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, “Onlar bu vatan için canlarını verdiler, biz de onların isimlerini yolculuklarımıza emanet ettik,” diyerek projeye dair duygularını paylaştı. Belediye olarak şehitlerin aziz hatırasını yaşatmayı bir görev bildiklerini ifade etti. Kırıkkale Belediyesi, tüm şehitleri rahmet, minnet ve saygıyla anarken, bu anlamlı uygulamanın şehir genelinde sahiplenilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.