Kırıkkale’de anlamlı sergi

Kırıkkale’de anlamlı sergi
 Muhabir
Ülkü Ocakları Kırıkkale İl Başkanlığı, Türkmen Şehitler Günü ve Kara Yanvar Katliamı'nı andı. Duygusal anların yaşandığı anma programında sergilenen fotoğraflar dikkat çekti.

HEP BİRLİKTE DUALAR EDİLDİ

Kırıkkale Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, 16 Ocak 1980 Türkmen Şehitler Günü ve 20 Ocak 1990 Kara Yanvar Katliamı'nın yıldönümünde ortak anma programı düzenledi. Program, Ülkü Ocakları İl Başkanlığı binasında düzenlenen resim sergisiyle başladı. Sergide, Türkmeneli ve Azerbaycan'daki şehitler için yapılan resimler yer aldı. Sergi, gün boyu halka açık olarak ziyarete açık kaldı.

kirikkalede-anlamli-sergi2.png

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Akşam saatlerinde ise sinevizyon gösterimi yapıldı. Gösterimde, Türkmeneli ve Azerbaycan'daki şehitlikler ve şehitlerin hayatları anlatıldı. Programın sonunda ise Kur'an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi. Tilavet, hem Türkmeneli'nde, hem Azerbaycan'da hem de geçtiğimiz hafta Pençe-Kilit harekat bölgesinde şehit düşen askerlerimiz için yapıldı. Programa, MHP camiası başta olmak üzere çok sayıda vatandaş katıldı.

ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ

Programda konuşan Ülkü Ocakları Kırıkkale İl Başkanı Oğuzhan Akpınar, "Türkmeneli ve Azerbaycan'da şehit düşen kardeşlerimizin acısı her zaman yüreğimizdedir. Onları unutmadık, unutmayacağız" dedi. Akpınar, Pençe-Kilit harekat bölgesinde şehit düşen askerlerimiz için de başsağlığı diledi.

HALKA AÇIK RESİM SERGİSİ

Akpınar, “Ülkü Ocakları Kırıkkale İl Başkanlığımız tarafından 16 Ocak 1980 Türkmen Şehitler Günü ve 20 Ocak 1990 Kara Yanvar Katliamı'nın yıldönümünde ortak anma programı düzenlendi. Gün boyu halka açık resim sergimizin ardından akşam saatlerinde sinevizyon gösterimi yapıldı. Son olarak hem Türkmeneli'nde, hem Azerbaycan'da hem de geçtiğimiz hafta Pençe-Kilit harekat bölgesinde şehit düşen askerlerimiz için Kur'an tilaveti gerçekleştirildi” dedi.

Bu haber toplam 156 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.