Kırıkkale’de buz pisti hizmete açıldı! 2 ay ücretsiz olacak

Kırıkkale’de buz pisti hizmete açıldı! 2 ay ücretsiz olacak
 İnternet Editörü
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'nın projeleri arasında yer alan Bilim Merkezi ve Buz Pisti tamamlandı. Saygılı, son çalışmaları tamamlanan Biz Pistinin iki ay Kırıkkaleli gençlere ücretsiz olarak hizmet vereceğini duyurdu.

PİST DEVREYE ALINDI

Kırıkkale Belediyesi tarafından Kırıkkale’de bir ilk daha gerçekleştirildi. Bir süredir çalışmaları devam eden Buz pateni pisti çalışmaları tamamlandı. Bilim Merkezi yakınında bulunan buz pistinin devreye alındığını Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı duyurdu. Gençlerle bir araya gelen Belediye Başkanı Saygılı, buz pateni pistinin devreye alındığını ve 31 Mart 2024 tarihine kadar ücretsiz olarak hizmet vereceğini açıkladı.

31 MART’A KADAR ÜCRETSİZ HİZMET VERECEK

Kendisine ait sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı “Gençlik ve spor yatırımlarımıza önem veriyoruz. İnşa ettiğimiz Bilim Sanat Merkezimizin 10 binin üzerinde ziyaretçi kabul etti. Son çalışmaları tamamlanan Buz Pistimizi de devreye aldık. Buz pistimiz 31 Mart tarihine kadar 2 ay boyunca gençlerimize ücretsiz. Luna park yükleniyor. Akılla, tutkuyla ve aşkla çalışmaya devam ediyor, hemşehrilerimize verdiğimiz sözleri tutmanın, Kırıkkale’mize hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Bu haber toplam 7322 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum