Kırıkkale’de hastalara oy kullanma imkanı

Kırıkkale’de hastalara oy kullanma imkanı
 İnternet Editörü
Hafta sonu gerçekleştirilecek seçim kapsamında sandık başına gidemeyecek olan hasta vatandaşlar için sağlık camiası göreve hazır.

Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, vatandaşların görevlerini yerine getirmek amacıyla oy kullanacakları bölgelere götürecekler.

AMBULANS VE EKİPLER HAZIR

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı ekipler göreve hazır. ‘Evde Sağlık’ kapsamında sandık başına gitmekte zorlanan vatandaşlar için ambulanslar ve hizmet araçları ile personeller görevlendirildi. Konu hakkında Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Evde sağlık kapsamında sağlık hizmeti alan hastalara oy kullanma imkanı sağlanacak.”

kirikkalede-hastalara-oy-kullanma-imkani-2.jpg

13 AMBULANS, 10 HİZMET ARACI

31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri için evde sağlık kapsamında sağlık hizmeti alan vatandaşlarımızdan hareket etmekte zorlananların oy kullanmalarını kolaylaştırmak ve vatandaşlık görevlerini yerine getirmelerini sağlamak amacıyla İl Sağlık Müdürlüğümüze bağlı 13 ambulansımız, 10 hizmet aracımız ve 75 personelimiz gün boyunca hizmette bulunacaklardır. Oy kullanmak için taleplerinizi ilgili numaraları arayarak iletebilirsiniz. Evde sağlık telefon numaraları 0318 233 65 15-0318 233 63 16- 0318 233 63 17” ifadesine yer verildi.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.