Kırıkkale’de havuz fiyatları cep yakıyor!

Kırıkkale’de havuz fiyatları cep yakıyor!
 Muhabir
Kırıkkale’de son günlerde havaların sıcak geçmesiyle birlikte vatandaşlar serinleyecek yerlere akın etmeye başladı. MKE havuzu başta olmak üzere bazı özel işletmelere yönelik havuz fiyatlarının yüksel olması vatandaşları oldukça üzdü.

FİYATLAR OLDUKÇA YÜKSEK

Kırıkkale'de faaliyet gösteren Makine Kimya Endüstrisi (MKE) havuzlarının 2024 yılı fiyatları açıklandı. Ancak fiyatlar oldukça yüksek. Vatandaş tepkili özellikle gençlerin tercih ettiği tesisler bu yıl yüksek fiyattan dolayı boş kalacak gibi. Diğer taraftan Kızılırmak ve Kapulukaya barajına serinlemek için girmenin yasak olmasından dolayı vatandaşlar yaz sıcağını nerede geçireceklerinin tedirginliğini yaşıyor.

havuz2.jpg

ORHAN SORGUÇ YÜZME HAVUZU FİYATI

Kırıkkale'de faaliyet gösteren Makine Kimya Endüstrisi (MKE) havuzlarının 2024 yılı fiyatları belli oldu. Fiyatlar, yeni açılan Orhan Sorguç Yüzme Havuzu ve eski Fikret Karabudak Yüzme Havuzu için ayrı ayrı belirlendi. Şirket çalışanı (eş ve çocukları): 100 TL. Resmi Daire ve Kamu Kurumları: 200 TL. Diğer (Hariç): 300 TL Havuzun açılış saati 10:30, kapanış saati ise 17:30 olarak belirlendi. Havuz, pazartesi günleri kapalı olacak ve diğer günlerde (Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar) aileler için hizmet verecek. Yeni havuzun açılışı 11 Haziran 2024 Salı günü gerçekleşecek.

ESKİ HAVUZ (FİKRET KARABUDAK YÜZME HAVUZU)

Şirket çalışanı (eş ve çocukları): 75 TL Resmi Daire ve Kamu Kurumları: 100 TL. Diğer (Hariç): 150 TL Havuzun açılış saati 10:30 ve kapanış saati 17:30 olarak belirlendi. Pazartesi günleri kapalı olan havuz, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri erkeklere, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri ise kadınlara hizmet verecek

Bu haber toplam 889 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum