Kırıkkale’de sendikalar piknikte buluştu

Kırıkkale’de sendikalar piknikte buluştu
 İnternet Editörü
Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı ve Öz Sağlık-İş Kırıkkale Şube Başkanlığı işbirliği ile sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarına yönelik piknik düzenlendi. İş stresinden uzak bir gün yaşayan üyeler, unutulmaz günün tadını çıkarttılar.

SENDİKA ÜYELERİNİ YALNIZ BIRAKMADILAR

Üyelerinin haklarını korumaya yönelik çalışma gerçekleştiren Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı ve Öz Sağlık-İş Kırıkkale Şube Başkanlığı, üyelerine yönelik anlamlı bir etkinliğe imza attı. Yahşihan ilçesinde bulunan Çetin Koçdoğan Aile Parkında piknik etkinliği düzenlendi. Renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikte, iş stresinden uzak bir gün yaşayan üyeler, unutulmaz günün tadını çıkarttılar. Etkinliğe; Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, AK Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı, merkez ilçe başkanı Turgay Sarıaydın ve yönetim kurulu üyeleri katılım sağladı.

sendikalilarpiknikte2.jpg

HER ZAMAN SİZLERİN YANINIZDAYIZ

Bir aile ortamında gerçekleşen etkinlikte canlı müzik eşliğinde ve hediyelerle birlikte tüm teşkilat bir arada eğlendi. Etkinlik hakkında görüşlerini ifade eden Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan “Sağlık-Sen ve Öz Sağlık-İş Sendikası Kırıkkale Şube Başkanlıklarımızın işbirliği ile düzenlemiş olduğu piknik etkinliğimizde bir araya geldik. Gücümüzü birlik, beraberlik, saygı, sevgi ve kardeşlik duygularımızdan alarak hep birlikte hizmet üretiyoruz. Bugün burada bu duygularımızı güçlendirmek, sağlık teşkilatımızın ve emekçi kardeşlerimizin Anneler, Ebeler ve Hemşireler günlerini ve tüm özel günlerimizi kutlamak için toplandık” dedi.

EMEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR

Akdoğan, “Etkinliğimize ailelerimizi dahil ederek birlikteliğin ve kaynaşmanın aileleri de kapsamasını amaçladık. Hafta sonu tatilinde davetimize icabet ederek etkinliğimize katılan sağlık camiamıza teşekkür eder saygılar sunarız. Ev sahipliği ve katılımından dolayı Yahşihan Belediye Başkanımız Ahmet Sungur’a, etkinliğimize iştirak edip renk katan Ak Parti İl Başkanımız Engin Pehlivanlı, Merkez İlçe Başkanımız Turgay Sarıaydın ve Yönetim Kurullarına, Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yusuf Albayrak ve sağlık idarecilerimize teşekkür ediyoruz. Nice etkinliklerde bir araya gelmeyi diliyoruz” şeklinde konuştu.


Bu haber toplam 1944 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.